13 januari 2009

Men ååh

Posted in Allmänt Babbel den 11:26 av lilithsblogg

Igår eftermiddag började jag känna mig lite lättretligt. Det blev bara värre och värre. Maja var också på dåligt humör, så fram emot läggdags exploderade det ordentligt här hemma. Hon skulle inte ha pyjamas för den var fuktig, hon skulle ha pyjamas för den var inte fuktig, hon vägrade borsta tänderna osv osv. Jag tröttnade och sa åt henne att gå in på sitt rum tills det var dags för välling om ca 10 minuter. 5 minuter senare kom hon ut och bad om ursäkt. Jag bad också om ursäkt för att jag blivit arg och höjt rösten. Det finns inga ursäkter, jag är den vuxna och hon är barnet, jag ska kunna behålla kontrollen.

När jag gick och la mig kröp det i kroppen av grinighet så jag var rätt säker på att jag skulle vakna med ångest idag. Lättretlig och grinig brukar vara klara tecken på att herr ågren är på ingång.

När jag vaknade idag hade jag inte ångest, däremot kramper i magen. Jag fattade ingenting tills jag kom på att jag glömde ta p-sprutan innan nyår. Välkommen pms. Det är bara att ladda med micropopcorn med smörsmak och kexchoklad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: