26 september 2008

Energibrist

Posted in Allmänt Babbel, Vardaligt den 16:43 av lilithsblogg

Jag är inte riktigt i form känner jag. Förut klarade jag utan problem av allt som skulle göras. Enda anledning till att nåt inte blev gjort var att jag var för vimsig och glömde bort det. Så är inte fallet nu.

Idag var det mååånga saker jag skulle göra, som aldrig blir gjort. Först hämtade Kim tvättmaskinen så jag tänkte skura golvet där den hade stått. Jag vet inte hur ofta ni gör rent golvet under tvättmaskinen, jag gör det inte så överdrivet ofta.

Sen skulle trollens bokhylla bäras ner i soprummet där man inte får ställa grovsopor men alla ställer allt ändå. Den bokhyllan är en livsfara som oräkneligt antal gånger varit på väg att göra pannkaka av mina troll.

Sen skulle det som alltid bäddas rent. Det gör jag varje fredag när trollen åker.

Och så ska vi inte glömma allt det där vardagliga man ska göra varje dag. Men än så länge har jag burit ner bokhyllan minus en hylla. Bäddat rent i de två minsta trollens sängar, vilket gör att det är två sängar kvar. Gjort skurvatten till badrumsgolvet men inte skurat än. Och betalat in hyran, för första gången på länge innan sista inbetalningsdag. I vanliga fall ligger jag en vecka efter. Och redan nu är jag så trött så jag förstår inte varifrån jag ska få energi till att knäskura ett golv, bädda rent två sängar och allt det andra som ska göras. Jag vill bara lägga mig och sova middag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: