30 augusti 2008

Morgonrutin

Posted in Vardagligt den 14:13 av lilithsblogg


Jag har samma morgonrutin jämt, oavsett om det är vardag eller helg. Jag vaknar och slänger ett öga på mobilen för att se vad klockan är. Om det är dags att gå upp eller somna om. Sen går jag upp och kör igång kaffet. Medans jag dricker kaffe kollar jag Facebook, Helgon och Qruiser. Efter det så kollar jag mailen. Sen läser jag ikapp alla bloggar. När det är gjort så är det dags att göra dagens lista. Går att läsa mer om den här.

Den enda skillnaden idag är att ungarna inte är hemma. Så jag kan göra allt det här i lugn och ro. Utan att behöva avbryta slagsmål, skura badrummet eftersom Leo fått för sig att han kan borsta tänderna själv (ja han är inne i en kan själv-period), försöka övertala Maja om att hon inte får gå ut i bikini eftersom det regnar och är kallt ute, och att det när som helst kommer att gå pingviner på gatorna osv.

Plus att min att göra-lista innehåller ca 100 poster mindre när ungarna inte är hemma. Om jag inte hade saknat mina troll så mycket, hade detta varit himmelriket på jorden.

Annonser

1 kommentar »

  1. saom said,

    Åh, vilken härlig bild. Man blir sugen på fika med detsamma.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: