08 juli 2008

Party party

Posted in Pojkar, Vänner den 12:49 av lilithsblogg


I lördags skulle vi hem till Ville på lite förfest och sen vidare till Harrys. Söta Heidi var där, lika go som vanligt. Träffade också en helmysig tjej som heter Helene som det definitivt blir mer partykvällar med.

Sen berättade Ville att det skulle komma två till. Några polska sommarjobbare. Hopp, alltid kul att träffa nytt folk. (Ja, jag är världens mest asociala människa men just den kvällen var det kul att träffa folk.) Det var två syskon, en kille och en tjej, som Ville träffat ute på krogen någon/några helger innan. Det de glömde berätta var att killen var något av det sexigaste jag sett. En 23åring, med en hudfärg som en lätt gräddad pepparkaka. Platt mage, starka armar men inga stora muskler. Slimmad, just like I like them. Och han var rolig, och dansade som en gud. Och han hånglade som… ja jag vet inte. Knäna skakade av hans kyssar. Så ja, jag bröt lite mot mitt celibatlöfte. Eller jag ändrade reglerna lite, det var ju trots allt mitt löfte. Hångel, helt ok, sex fortfarande inte ok. Så vi tillbringade kvällen med att prata, skratta, dricka öl och San Fransisco, dansa och hångla.

Och han lyckades med något som i vanliga fall är helt omöjligt. Min kropp är immun mot sugmärken. Du kan suga på min hals i timmar, det enda som händer är att jag får ont, men inte ett enda litet märke. Nu har jag ett på varje sida. Men jag var duktig flicka och gick hem själv och sov.

Tyvärr så blev min kamera lite knäpp under kvällen så inga bilder fastnade. Men Ville löser det. Den polska tjejen, Isabella, tog kort, så hon ska maila dem till honom så mailar Ville dem vidare till mig sen. Så partybilder kommer senare. Dock blir det nog inga bilder på mig, för jag tror att på alla bilder jag blev med på så ser man bara baksidan av mig för jag var för upptagen med att ha min framsida tryckt mot Peters framsida.

Men fan vad kul vi hade, gamla gänget ute och röjde, precis som förr. Det måste definitivt göras om snart. Vad sägs om två veckor när jag är barnledig nästa gång?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: