07 mars 2008

Utmaning

Posted in Allmänt Babbel den 13:12 av lilithsblogg

Jag har fått en utmaning från Ninde som lyder som följande: ”Vad tänder dina cylindrar och får dig att morra som en tiger?” Ja, vad är det jag letar efter hos en kille? Skrev ju en liten lista om det för några dagar sen, men oftast så krockar teori och praktik. Jag kan vilja en sak rent teoretiskt, men så hittar jag en kille som är helt tvärt om och lika underbar ändå.

Rent teoretiskt så vill jag ha en lång kille, så att man kan krypa in i hans famn vid behov och stänga ute världen. Rent praktiskt så är han jag vill ha faktiskt inte många cm längre än jag är, och beroende på dagsformen ibland nästan smalare.

Teoretiskt så vill jag ha en kille som är intresserad av fotboll och hockey eftersom jag är det. Rent praktiskt så skiter han i allt vad sport är. Tror inte ens att han skulle kunna nämna fem lag om hans liv hängde på det

Rent teoretiskt vill jag ha en rakad kille. Praktist så spelar det ingen roll vilken frisyr han har eftersom han byter oftare än en tjej.

En av de få punkter där teori och praktik stämmer är åldern, över 30.

Jeans och t-shirt är sexigt som bara den, men han jag vill ha går mest i träningsbyxor och huvtröja, och det är oh so sexy på honom.

Älska att sova sked kan jag faktiskt inte svara på, eftersom vi nog aldrig sovit ihop. Dock så vet jag att han kan ligga sked i soffan hur många timmar som helst, så det verkar lovande.

Jag behöver någon som är stabil, eftersom jag 24/7 styrs av mina känslor. Där passar han rätt bra faktiskt. Han står för sina känslor men kan låta hjärnan styra vid behov.

Jag skickar vidare utmaningen till den som vill svara faktiskt. Lillebror är dock ett krav. Men eftersom han och jag inte riktigt alltid är överens om vilken som är hans sexuella läggning så får han välja själv om han vill beskriva sin drömkille eller drömtjej. (Bara retas brors det vet du.) 🙂

Annonser

4 kommentarer »

 1. Xersize said,

  Älskar dig, syster (sagt med homosexuell och italiensk brytning) 😉

 2. Xersize said,

  Men uppdatera bloggen då! Vill ju ha något kul att läsa på dagar och kvällar 😀

 3. Ninde said,

  Snyggt svarat, var också inne på det där med teori och praktik. Rent teoretiskt tycker jag mörkt hår och blå ögon är supersnyggt. Rent praktiskt har de bästa pojkvännera varit blonda..med varierande hrålängd..

 4. enioreh said,

  Tänkte tipsa om en utlottning jag har ordnat i bloggen. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: