07 februari 2008

Onsdag 6/2 -08

Posted in Allmänt Babbel, Barnen den 10:46 av lilithsblogg

Gud vilken lång dag det har varit. Skruttans feber hade gått ner lite, vilket betyder att hon var tillräckligt frisk för att vilja göra något, men inte hade orken. Så hon har varit rastlös hela dagen. Lillklutt var ungefär som igår. Han har setat klistrad vid mig från det han vaknade tills det han gick och la sig. Jag är helt slut. All ork har gått åt till att bära runt på Lillklutt och försöker sysselsätta Skruttan på ett lugnt sätt.

Som tur är så kom älskade Lillebror över och roade Skruttan ett tag.

När Lillklutt somnat åkte Lillebror hem, och Skruttan skulle sova. Och all min ork var slut. Och all Skruttans ork var slut. Så efter att ha försökt i två timmar att få henne att somna så förlorade jag tålamodet. Vi grälade och det slutade med tårar för oss båda. Vi kramades, sa förlåt och blev samns.

När hon hade somnat så sjönk jag bara ner i soffan och grät. Och jag gråter fortfarande. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte vara både mamma och pappa. Och jag gråter av tusen anledningar. Att jag inte orkar, att situationen inte är rättvis mot barnen, oron över hur jag ska klara av att räcka till och se vad de behöver. Och tårarna tar aldrig slut.

Annonser

2 kommentarer »

  1. Syster Yster said,

    Tvivlar inte en sekund på att du inte kommer att klara detta, för du är precis lika envis som jag och har jag lyckats så gör du det gumman. Vet oxå att första året är, ja det finns inte ord för hur snurrigt det var, men du kommer oxå att hitta din vardag till slut, tar bara lite tid tyvärr. Och sen så räcker det med att du bara är mamma, det andra får vara för man är inte mer än mänsklig och mer kan man inte begära, fast måste ju säga att jag har blivit en mästare på att fixa punkteringar på ungarnas cyklar, och det hade jag ju aldrig blivit med en karl i huset, haha. Nää kram på dig min lilla syster yster, Love U

  2. lilithsblogg said,

    Tack älskade syster yster för att du finns där och muntrar upp mig, lyssnar på mitt gnäll och kommer med goda råd. Dina ord betyder mycket för mig. love ya


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: