05 februari 2008

Måndag 4/2 -08

Posted in K, Sötnosen den 10:43 av lilithsblogg

Fan vad trött jag är på allt som har med K att göra. Han var här idag och måste genast ställa till med bråk. Han skulle bada Skruttan och tvätta hennes hår, det klarade han inte. Anledningen var att Skruttan bråkade. Det är väl klart att hon beter sig som en treåring, hon är ju en. Men det är väl ingen ursäkt för K att bete sig som en treåring när han ska föreställa en vuxen människa?

Sen skulle han natta Skruttan, det var samma visa då. När jag påpekade det så satte han verkligen igång. Allt jag gjorde var fel, det enda jag gör är att spela WoW eller pratar med finaste, jag är en dålig mamma, jag tar inte hand om hemmet och så fortsatte det.

När det hela hade spårat ur tillräckligt mycket så förklarade jag för honom att han inte var välkommen hem till mig längre. Jag tänker inte tåla att han säger såna saker till mig i mitt hem. Då försökte han få det till att jag försökte hindra honom från att träffa barnen. Pffft, det skulle jag aldrig göra. Han får träffa dem hur mycket han vill, bara inte hemma hos mig.

Infektionen har blivit bättre, så har jag tur så slipper jag gå till läkaren igen. Har det inte försvunnit inom några dagar så går jag till vårdcentralen dock.

Pratade lite med sötnosen i telefon ikväll för att säga god natt. Han är så underbar. Allting känns bättre när jag fått höra hans röst. Längtar verkligen till nästa fredag när jag ska åka dit.

Annonser

5 kommentarer »

 1. Xersize said,

  Finns alltid för dig, syster. Och du är en underbar mamma, en glad person och en sjukt bra syster. Inget att diskutera där

 2. lilithsblogg said,

  Du är bäst lillebror. Allt för dig.

 3. xsitez said,

  Nej, du är bäst. Allt för dig, syster ❤

 4. kang said,

  Heja dig! Stå på dig. Du är en förebild för dina barn – och det är INTE K.

 5. lilithsblogg said,

  Tack för dina värmande ord Kang.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: