20 januari 2008

Söndag 20/1 -08

Posted in Uncategorized den 23:11 av lilithsblogg

Gud vilken underbar helg jag har haft. Sötnosen kom i fredags kväll, och han är helt underbar. Kvällen tillbringade i soffan med att titta på tv och mysa. Han är otrolig.

Vi sov länge på lördagen, och när vi väl gick upp så mådde han inte så bra. Så han låg i mitt knä en stund och sov medans jag tittade på film. Sen gick jag och handlade och fixade mat. Hela dagen var fylld av pussar och kramar. Han får mig att må så bra.

Lördagen tillbringades i soffan med att bara mysa. Lillebror kom över på kvällen. Vid tre på natten så körde sötnosen hem lillebror. Sen kom vi inte i säng förens klockan 06:30 på söndag morgon.

När vi vaknade så var det bara en massa gos hela dagen med tanken i bakhuvudet att han skulle åka hem. Han åkte klockan 17.

Jag skickade ett sms och frågade hur allt var nu. Hans svar att han bara vill ha mig, men att han haft så mycket strul med tidigare flickvänner att han vill ta det lugnt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera. För mig så är det allt eller inget. Men samtidigt så tycker jag så mycket om honom att jag gärna väntar. Förvirrande…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: