17 januari 2008

Kan inte sova

Posted in Funderingar den 02:40 av lilithsblogg

Tusen tankar snurrar i huvudet och håller mig vaken. Dels är det hela situationen med K. Han är svartsjuk, vilket gör att han blir elak. I kväll fick jag veta vilken usel människa jag är. Jag tar inte hand om hemmet, barnen eller nånting annat tydligen. Det var som att hälla vatten på en gås. Jag vet att jag är en bra mamma genom den kärlek och respekt mina barn visar mig.

Hemmet tar jag också hand om. Dock var K så fullt upptagen med att berätta allt han har gjort här (köra igång tvättmaskinen och diskmaskinen) att han inte stannade upp för att tänka igenom alla saker jag gör varje dag.

Han säger såna saker för att såra mig. Men han kan inte såra mig längre. Han har inte den platsen i mitt liv att jag tar åt mig av vad han säger.

Sen snurrar sötnosen runt i huvudet också, dygnet runt, oavsett om jag är vaken eller sover. Jag har fallit pladask för honom, vilket jag inte trodde skulle hända. Jag skulle ju njuta av mig själv och mina barn bara, men sen kom han och blev inkluderad i njutningen också. Det är underbart att vakna på morgonen och se ett sött sms på telefonen från honom. Det är underbart att se hans bild lysa upp på displayen när han ringer, och höra hans fina röst säga söta saker. Han gör mig glad och får mig att känna mig som en prinsessa. Och nu är han snart här. Snart är det fredag och han är bara min hela helgen. Sen snurrar tankarna igång på vad som händer efter helgen. Hur är det då? Vad är det då? Jag har sagt att jag är hans så länge han vill, och han säger det samma. Och jag bara njuter av den känslan som hela tiden springer runt i kroppen när jag tänker på honom, den finaste.

Annonser

2 kommentarer »

  1. enioreh said,

    Jag förstår inte riktigt; vad gör han i ditt liv fortfarande? K, alltså.. Är han hemma hos dig?

  2. lilithsblogg said,

    Han är här för att träffa barnen bara. Någon annan plats i mitt liv har han absolut inte


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: