31 oktober 2007

Måndag 29/10 -07

Posted in Allmänt Babbel, T den 16:50 av lilithsblogg

s6301091.jpg

Kryssningen var helt fantastisk. Smokie var helt underbara, och jag tog hur många bilder som helst.

Efter Smokie spelat klart så gick vi upp till baren. Kusinen hade precis slutat att jobba så vi pratade lite. Då såg jag för första gången T, hur snygg som helst.

Lite senare gick vi ner till discot, och där var T. Men han hade tjejer omkring sig hela tiden, så att jag trodde inte att jag hade någon större chans. Men jag kunde inte sluta att titta på honom. Inbillae mig att han tittade på  mig också ibland, men sen intalade jag mig själv att det var just bara inbillning.

Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra för att få honom att lägga märke till mig (jag som aldrig annars är blyg). Såg att han stod och rökte, så jag gick fram och frågade om han hade tändare. Han tände min cigg och sen gick jag. Resten av kvällen hade vi nästan konstant ögonkontakt. Och jag svor över mig själv att jag var så feg att jag inte vågade gå fram.

Tio minuter innan discot stängde kom han fram och sa att han tyckte att vi hade tittat på varandra länge nog och undrade om vi skulle dansa. Men det blev inte så mycket dansande utan mest prat. Förutom sista dansen. Då dansade vi nära, nära. Oh gud vilken kropp han har.

När discot stängde sprang vi på några av hans kompisar. Vi gick till Kompis1 hytt och festade. Sen gick alla och helt plötsligt var det bara jag och T kvar där i sängen. Vi utforskade varandras kroppar och sakta men säkert åkte alla klädesplagg av. 1½ timmas sex. Han var underbar. Direkt efter fick jag hans nummer. Utan att be om det. Så nu inbillar jag mig att han vill nånting fast det antagligen inte är så.

Sen kom hans kompisar tillbaka. Tommy somnade men vi andra fortsatte att festa. Nån gång runt klockan 9 på morgonen somnade jag nära T. Vaknade två timmar senare. Jag och T låg och smågosade i en timma innan han gick upp och klädde på sig.

Sen tänkte jag gå till hytten och packa ihop mina grejer, men det fick jag inte. Jag skulle med T ut och röka bestämde han. När vi skulle gå in igen så sprang han på sin kompis och det blev ett väldigt hastigt hej då.

Vi sprang på varandra några gånger under dagen och stannade alltid och pratade lite med varandra.

Jag sprang senare på hans tjejkompis M och hon undrade vad som hade hänt. Jag berättade hur allt börjat. Hon blev jätteförvånad. Under hela den tiden de känt varandra så har han aldrig varit den som tagit första steget, utan han är tydligen väldigt blyg. Och åter igen så inbillade jag mig en massa saker.

När jag, mamma och moster satt vid utgången på båten och väntade på att den skulle lägga till så skickade jag ett sms till T och beklagade mig över att jag inte hade fått en hej då-puss. Det tog inte lång tid innan jag fick svaret att han beklagade sig över att jag inte hade gett honom någon. Och åter igen så inbillade jag mig en massa saker.

Allting vore så mycket enklare om jag bara skickade ett sms för att ta reda på vad han vill. men självklart gör jag inte det. Jag vill hellre gå här och tro att han inte är ute efter nånting men ändå hoppas och plåga mig själv, än att bara få veta det svart på vitt.

Vi har messat fram och tillbaka sen kryssningen, så vi får väl se vad som händer. Antingen får jag än en gång mitt hjärta krossat ellet så får jag en satans fin kille.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: