28 oktober 2007

Here we go again

Posted in R den 16:27 av lilithsblogg

R har jag inte hört av på ett bra tag. Jag tröttnade på att spela hans spel, och slutade att skicka första smset varje gång. Och han hörde inte av sig. Sen skickade han ett grattis-sms, vilket gjorde mig glatt överraskad. Sen hörde jag inte av honom mer.

Så igår var vi hos V för att fira hans födelsedag. Snacka om att jag blev förvånad när mobilen piper och det är R. Det slutade med att han kom över till V. Och det bara sög till i magen när jag mötte R i dörren. Vi hade jättetrevligt. Vi pratade och skojade och nära med benen ihoptrasslade. Och jag drunknade som vanligt i hans ögon. Tre pussar fick jag. Och oj vad jag njöt. Sen skulle han vidare till puben. Han tjatade på mig att jag skulle följa med, och jag tjatade på honom att han skulle stanna. Det slutade med att han åkte och jag stannade. Och jag saknade honom resten av kvällen. Jag tycker så mycket om honom men jag får inget grepp om honom.

Men han kom med en lång förklaring till varför han varit så dålig med att höra av sig, och han bad om ursäkt. Jag tror att han blev lite sur när jag sa att han bara hade lekt med mig. Men vad ska jag annars tro? Fan, jag visste att det skulle bli så här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: