02 oktober 2007

Posted in K den 20:40 av lilithsblogg

What goes up must come down. Var tydligen lite för optimistisk i förra inlägget. När jag tror att jag är på väg åt rätt håll så går det bara ner igen.

K är orsaken som vanligt. Har gjort en hel del otrevliga upptäckter om honom. Bland annat att han setat på nätet och gått med i sidor för att hitta anonymt sex när dottern ligger och sover i samma rum som han surfar, och att kläderna han köpte till mig såg han som betalning för sex, vilket gör mig till en hora. Då blev jag arg. När jag konfronterade honom blev jag rädd. Det var JAG som gjort fel. Även när han konfronteras med rena fakta så blånekar han. Han verkar inte ens ångra sig. Han skryter för sina vänner att han kn*llade mig tills jag grät. Och åter igen, ingen ånger. Då blir jag rädd. Det enda han verkar ångra är att jag kom på honom. Och det enda jag ångrar är att jag någonsin träffade honom.

Annonser

2 kommentarer »

  1. Nathalie said,

    Åh, Lillith.

    Det kniper i hjärtat, kalla kårar längs med ryggen. Finns det någonting någon kan göra för att hjälpa dig? Säg till då, jag är skitbra på att tracka down någonpersoner åt andra.

    Kram och kram igen

  2. lilithsblogg said,

    Tack för dina ord, de värmer. Just nu är ändå allt på väg åt rätt håll. K är på väg ut ur mitt liv, och jag känner mig stark över att jag orkade bryta upp. Men åter igen, tack för dina ord.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: