29 september 2007

Allt och inget

Posted in Allmänt Babbel den 18:03 av lilithsblogg

Igår studsade jag upp ur sängen för att kolla om det låg några avier i posten. Och  kan man tänka sig, det gjorde det. Dock inte till mig. 😦 När K kom hem efter jobbet så bad jag honom ringa till Blue Fox och Odium för att höra efter hur det gick med mina paket. På Blue Fox kunde de se att mitt paket skickades i förrgår. Vilket då borde finnas här i stan, och avin borde komma på Måndag. På Odium hade de inte skickat stövlarna och kläderna.

K gick in på paketutlämningen på ICA för att höra om de hade mitt paket.  Tur att man är stammis, för utan kolli-nummer kommer man inte långt annars. De hade dock fullt upp men sa att vi skulle ringa sen.

När K hade hämtat trollen på dagis ringde han ICA för att höra efter. De hade fortfarande mycket att göra. Han ringde en timma senare, och de hittade mitt paket. Han rusade till ICA medans jag var hemma och hade panik. Klockan var 18 och en timma senare sklle jag vara hos bästa Kalle. Jag var fortfarande i myskläder, hade inte kommit in i duschen än, och bara hunnit plocka ett ögonbryn. När K kom hem så var det stress och panik, men jag blev klar i tid och kom iväg till bästa Kalle.

Vi satt hemma hos honom ett tag, sen gav vi oss iväg ner till Nybron för lite skön hårdrock. Messade lite med R, men sen blev det väldigt tyst från honom. Orkade inte bli upprörd över att han bara verkade höra av sig när han själv ville. Vilket skulle visa sig bra, eftersom han blivit allt för full för att ens kunnat skicka ett sms, vilket jag misstänkt.

Det blev dock en tidig kväll för mig, bästa Kalle och gulliga Ville, så strax efter midnatt drog vi oss hem. Jag och bästa Kalle delade en taxi hem. När jag kommit hem blev det åter myskläder, och lekte med P på msn några timmar. Han är så söt så det finns inte. Fick ett konstigt sms av R som jag inte fattade nånting av. Han var allt för full för att ens kunna få en bokstav rätt.

Sov så gott hela natten och vaknade av att telefonen ringde. Tittade på displayen, och det var ju R. Genast var jag vaken och glad. Vi pratade lite om allt och ingenting. Han tyckte att jag skulle slänga på mig lite kläder och komma och dricka öl med honom, men det tyckte inte jag. Efter tio minuter sa vi hej då. Vi hörs säkert ikväll.

Dock vet jag inte vad jag ska göra ikväll, antingen filmkväll med bästa Kalle, och sen kanske träffa R. Eller ut med sötaste H och dricka lite alkohol. Vi får se. Jag sitter fortfarande i myskläder, ungarna ska snart nattas, och jag känner att hur det än blir ikväll så blir det bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: