20 september 2007

Posted in Allmänt Babbel den 11:07 av lilithsblogg

Vaknade, tittade på klockan och insåg att jag åter igen vaknat timmar tidigare än vad jag brukar. Går upp och ska fixa kaffe. Skruvar på kranen, det kommer inget vatten. Kliar mig i huvudet. Då kommer allt vatten på en gång. Splatt säger det. Vatten i hela köket, vatten över hela mig. Ja, man vaknade till liv i alla fall. Fixar kaffet och sätter mig vid datorn. Säger god morgon till J och till lillebror.  Hämtar kaffet som är klart.  Nu har jag läst alla mail bloggar. Vad gör man sen?

Idag ska jag dra med lillebror ner på stan. Måste ner och shoppa lite och det är så tråkigt att gå själv. Lillebror är rolig. Han har lika vass tunga som jag har. Just nu är hans favorit för tillfället att mobba mig för lilla lammköttet. Jag säger bara karma. Skrattar bäst som skrattar sist.

Idag blir det storstädning här hemma. När jag är färdig ska det lukta blommor och skog och det ska blänka överallt. Städterapi kallas det. Sen kommer trollen att komma hem från dagis och så kommer det att se ut som vanligt igen. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: