05 september 2007

Rädd

Posted in Uncategorized den 02:37 av lilithsblogg

Jag är rädd. Jag har aldrig varit så här rädd i hela mitt liv. Allt började som en vanlig kväll. Jag satt och spelade med T och M. Sen var det tv-kväll i några timmar samtidigt som nattning av barn.

Efter tv lite mer spelande. Sen lite att äta och sen gå och lägga sig. Efter maten gick jag och K ut för att röka. Det blev lite tjafs, så där som vi har en förmåga att tjafsa. Men nånting var inte som vanligt, K var inte som vanligt. Skulle inte förvåna mig om han tänt på igen. Jag kände mig obehaglig till mods och gick in från balkongen, K gick efter. I köket blockar han vägen för mig, för att jag ska lyssna på vad han säger. Där kom den första tjänslan av rädsla. Jag försöker tränga mig förbi honom, han tar tag i mig. Jag säger åt honom att han ska släppa mig. Han släpper men säger att den här gången ska jag fan lyssna på vad han har att säga. Jag försöker åter tränga mig förbi, han tar tag i mig. Jag försöker komma bort, hans grepp hårdnar. Ni kan tänka er hur det blev. Slutresultat: 1 stort blåmärke på överarmen, en stukad handled och troligtvis en spricka i revbenet.  Vet inte hur, men jag fick K att gå härifrån, och lämna nycklarna hemma. Han hann knappt stänga dörren så satte jag på säkerhetskedjan. Ringde honom efter att han hade gått och gav honom ett ultimatum: I morgon går han och skriver över vårdnaden av barnen till mig (vi har gemensam vårdnad) och lämnar en kopia i brevlådan till mig, annars ringer jag polisen och gör en anmälan och begär ensam vårdnad. Slutresultatet blir det samma, barnen växer inte upp med honom som han är. Jag tycker bara att det skulle vara synd om barnen att gå igenom en vårdnadstvist och få på papper att deras pappa är en kvinnomisshandlare. Så, nu är klockan mitt i natten, jag är ensam med tre barn, blåslagen, rädd och ingen att ringa till som kan komma hit.

Annonser

3 kommentarer »

 1. enioreh said,

  Oj, jävlar!!! 😦

  Synd att vi inte bor i närheten, för jag och Amos hade kommit över på stört. Bulldozern må vara på väg att tappa två tänder, men bitas kan han.. och han vaktar. 😉 Matte är dock inte så mycket att hänga i julgranen rent styrkemässigt, men hon är ett ok sällskap iallafall. 😆

  Men för att bli allvarlig: frågan är om du inte skulle anmäla K ändå. Risken finns ju att du inte blir av med honom ändå och med den typen av kille tvivlar jag på att du kommer att bli lämnad ifred när ni flyttar isär (för ni kommer väl inte fortsätta bo ihop)? Och då kan det vara bra med en anmälan, så att det går att fixa besöksförbud?

  *kramar*

 2. MyyZz said,

  Håller fullkomligt med … att du ska anmäla i vilket fall som helst. Du måste visa styrka och inte ”låta” honom göra dig illa. För det är det vi kvinnor gör när vi inte anmäler, vi säger att det är okej. Tyvärr.
  Så anmäl honom pronto!

  KRAMEN

 3. Lilith said,

  Han vet om att jag kommer att anmäla honom om han inte håller sig borta. Idag får jag papper på att hela vårdnaden om barnen är min, sen behöver jag inte ha mer med honom att göra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: