19 juli 2007

Läskigt

Posted in Allmänt Babbel den 13:11 av lilithsblogg

Jag vet inte hur, men av nån anledning råkade jag hamna på Karolina Lassbos blogg. Hon har ägnat ett helt inlägg åt att klanka ner på artisterna på Skansen. Inte för deras beteende eller så. Oh nej. Utan för något mycket mera allvarligt. Något som är mer fel än svältande barn i Afrika om man frågar henne. Artisterna bytte nämligen inte om mellan sina framträdanden. Det, mina vänner är det som upprör en självutnämnd Glamourprinsessa. Vem bryr sig om våldtäkter, misshandel, mord och svält? Men att inte byta om mellan sina framträdanden, det borde det vara dödsstraff på.

Annonser

4 kommentarer »

 1. enioreh said,

  Jag är så fruktansvärt trött på den där smilande jävla.. personen. *censurerar mig själv* ”Glamourprinsessa” – vilken normalt funtad vuxen människa kallar sig själv någonting sådant?

  Så får hon vara juridikstuderande och låtsas vara smart så mycket hon bara vill. Även juristlinjen råkar väl ta in riktiga ägg.

 2. lilithsblogg said,

  Den dagen hon blir färdig med sina juridikstudier och får kalla sig själv för advokat är den dagen jag tar över Sverige och återinför dödsstraff.

 3. MyyZz said,

  Men men men … ironi? ….. Hon är klar med sina studier… blev klar i våras. Nu läser inte jag hennes blogg så superofta … men det händer … och … hon har förklarat 75000 gånger om hur ordet glamourprinsessa kom till.

  Kram Myy som inte alls har nåt emot henne:-)

 4. enioreh said,

  Jamen, skitsamma hur namnet kom till: det faktum att hon kan med att kalla sig någonting så urbota löjligt säger ju mycket om vad hon är för en.

  Sen är det svårt att glömma det där med nazistkonstnären som hon lät måla ett porträtt av henne. Har sällan sett en sån massa pinsamma ursäkter som hon kom upp med i diskussionen som uppstod.

  Hon är en attentionwhore av värsta sorten. Punkt slut.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: