18 juli 2007

Bokslut för idag

Posted in Allmänt Babbel den 00:38 av lilithsblogg

K tog ungarna och åkte ner på stan och köpte mat efter att jag hade fått ett hysteriskt utbrott och börjat kasta saker omkring mig. Han kom hem med mat och ett par nya örhängen åt mig. Stora sonen tyckte att det var bra för då blev det lugnt till kvällen 🙂

Och kvällen har gått åt till tv-tittande. Först var det Gilmore Girls. Hur kan mamma inte förstå att hon ska ha ihop det med Jake? Jag tar gärna honom annars. Jag har en svaghet för män som börjar på J. Eller wtf, jag har en svaghet för män, punkt. Sen kastade jag nåt öga på såpan om Tori Spelling och hennes nya B&B. Det är en sak jag inte förstår. Om man har så ont om pengar som hon har, varför hyr man då in folk som bäddar åt en? Är det inte bättre att spara pengarna och bädda själv?

Sen skrattade vi till ”So you think you can dance”. Det programmet är bara kul. Bäst var killen som enligt honom själv jobbade med genetik. Jag tror bara att det är ett finare ord för att han har insett att han är genetiskt felprogrammerad.

Nu sitter jag och pratar med T på msn. Han är en bra pojke, jag ska nog fråga chans på honom. Så får han svara Ja, Nej eller Kanske. Just nu diskuterar vi porrnoveller. Så kul kan man ha  med en T.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: